Horizon 2020 och Life Science

Horizon 2020 och Life Science:

Ingemar Pongratz från Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting kommer att delta i ett workshop som arrangeras av organisationen för det Forskande Läkemedelsbolagen (LIF) och av organisationen för Innovativa Mindre Life Science bolag (IML)

Workshopen som organiseras gemmensamt av LIF och IML kommer att presentera läkemedelsbranschens syn på det Europeiska Forskningssamarbetet och Europeiska Forskningsfinansierings programmen, framför allt av Horizon 2020.

Under denna seminarium kommer Anders Blanck (vd på LIF) att ge en presentation som tar upp vilka möjligheter som finns för Europeiska Life Science företag inom Horizon 2020.

Blan gästarna finns även Alexander Natz som är VD och ansvarig för EUCOPE som representera små och stora föterat inom Life Science oh Pharma sektorn inom EU.

Vi hoppas även att EU Kommissionen kommer att finnas representerad bland talarna för denna workshop.

Workshopen kommer att gå av stapeln den 26 November 2014, på Tändstickspalatset i Stockholm.

Addressen dit är Västra Trädgårdsgatan 15.

 

Inbjudan finns här: Inbj Worshop 20141126

 

Under seminariet kommer det att finnas möjligheter att nätverka för att till exempel hitta partners till kommande Horizon 2020 utlysningar.

Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting kommer att delta i denna seminarium och av ge en presentation om processen kring EU projekt i allmänhet och Horizon 2020 i synnerhet.

För att komma i kontakt med oss tveka inte att skicka oss ett meddelande (online öppnas i nytt fönster) eller via epost till:

Ingemar.Pongratz@pongratzconsulting.com

Väl mött!

 

Stockholm

Stockholm

 

 

Share Button